TW STEEL ACTIE JAARMARKT DONGEN

Wil  je graag een TW Steel horloge winnen? Dan heb je dit weekend kans….

Aanstaande zondag (22 april) is het jaarmarkt in het Brabantse Dongen, de plaats waar Coco Bijoux & Cadeaux (de fysieke winkel van Time for Watching) gevestigd is.

Het is een jaarlijks evenement waar 40.000 bezoekers op af komen. Deze Dongen Promotion Jaarmarkt is gratis te bezoeken, en ook het parkeren is gratis. Meer dan 200 kramen en 400 meter aan verkoopruimte worden gevuld door kooplieden met allerlei koopwaar. Alle winkels in het centrum zijn open, er zijn verschillende terassen met live-muziek, er wordt voor de 2e maal de Bokse Bikersz “D” gehouden voor liefhebbers van motoren, kortom er is veel te doen !

In samenwerking met TW Steel horloges heeft Coco een actie. TW Steel horloges ken je vast wel. Het merk is groot in oversized watches en razend populair. Alhoewel vele dachten dat grote horloges een tijdelijke trend zou zijn, is TW Steel trouw gebleven aan hun eigen slogan : “Big in oversized watches”. Het merk heeft  meer dan 150 modellen en is wereldwijd succesvol in meer dan 70 landen.

TW Steel sponsort al jaren Tom Coronel. Deze bekende autocoureur was al klein kind aan huis op het circuit van Zandvoort. Na een succesvolle periode in Japan, is Tom terug in Nederland. Hij rijdt dit seizoen in de BMW 320 TC namens het team ROAL Motorsport in het WTCC-kampioenschap. Dit is een internationaal kampioenschap voor toerwagens met races over de hele wereld.

Tijdens de jaarmarkt zal een exclusieve race uitvoering van deze BMW te zien zijn bij Coco en zullen er wedstrijdformulieren uitgedeeld worden, waarmee je kans maakt op een TW Steelhorloge.

Deze actie geldt alleen tijdens de jaarmarkt op zondag 22 april in de winkel. Wij zijn  die dag open van 11-00 tot 17.00 uur. Misschien tot dan !!!

Delen
Archief
TFW@Facebook