HOT IN THE SHOP APRIL

 Een maand vliegt voorbij: het is al weer tijd voor onze maandelijkse bestsellers qua verkoop in de winkel. Wat is “hot in the shop” in april ?

Op nummer 1,2 en 3 sjaaltjes. Allerlei sjaaltjes, met of zonder print, als kol of in een driehoek, felle unikleuren en vlaggenprints, sjaals zijn hot. Komt natuurlijk ook doordat het weer nog niet zo goed is en dan is een sjaaltje lekker en het fleurt je outfit in no time op !

Dat geldt ook een beetje voor de roosjes. Vooral deze voor in je haar zijn populair. Maar ook  de roosjesringen, roosjesoorbellen, corsages en armbandjes en tassen met roosjes blijven verkopen. Roses are beautiful voor de lente van 2012.

Natuurlijk zijn ook de vlaggenprints nog steeds hot. Net nieuw binnen zijn deze houten  maria-armbandjes met vlaggenprint. Ook de shirts doen het erg goed en waar staan die leuker op dan op deze felgekleurde broeken?

Wat we ook opvallend veel verkopen zijn Buddha to Buddha ringen. Vooral de smallere uitvoeringen van de bestsellers zijn erg gewild, zoals de Chain small en de Ben small. Natuurlijk speelt de leuke prijs (vanaf € 69.00) hierbij een grote rol !

Nog een hot item zijn de SLB’s by LouLou.  Wij zijn ook fan van deze superhandige portomonnees in allerlei kleuren en leersoorten, maar we  hoeven niemand hiervan  te overtuigen. Mond-op-mond reclame is de beste die er is en klanten komen dan ook heel gericht binnen voor zo’n Smart Little Bag !

Nog steeds verkopen we heel veel tassen in felle kleuren: wat vrolijkt dit het grauwe straatbeeld op :)

    

Tot slot TiSento. De combinaties van verschillende materialen in de nieuwe collectie van dit mooie merk, zorgen ervoor dat je super vrouwelijk, lekker stoer of kleurrijk de zomer van 2012 in kan gaan.

Delen

4 Responses to HOT IN THE SHOP APRIL

 • Peggy says:

  Leuke blog !! Like op facebook & twitter !

 • carla bast says:

  ow myyyyyyyyyyyyy ! gedver pielekes ik word helemaal hebberig van deze post! oeh vind álles geweldig en die TASSENNNNNNNNNNNNNNN pfffffff té leuk!
  heb genoten van deze post (zegt ze nu met een heel ontevreden wilikhebben gezicht) ;-) ))))
  lieve groetjes carla xxx

 • Diane says:

  Thanks sannie :lol:

 • sandra bijl says:

  te leuk weer allemaal idd de budha ringen blijven een hot item he en slb by loulou is ook echt mijn favo!! ga nog voor een fel kleurtje deze zomer!!
  leuk inzicht in de winkel hebben jullie hier weer mee gegeven!

Archief
TFW@Facebook